Aksi dating melampau

Takkan kurang nak kisah “erina badan slim berbaju seksi kenak jolok” je. Sampai kat branch, kita org setel, tapi rupanya tak la sesusah mana, dalam pukul 12.30 dah selesai.

Sampai jalan mati, aku pun berhentikan kereta and tengok2 sekeliling.Kebaya nyonya ketatnya menampakkan buah dada seorang isteri yang dah beranak tiga,besar dan sedikit lembik, paling asyik bagi aku perutnya yang sedikit boroi, kurang sikit jer nak sama tinggi dengan payu daranya. “argh tipu la budak muda macam kau ramai gadis kat ofis tu nak” “heh, aper la akak ni,tapi kan kak,kalau boleh I nak yang macam kakak, berisi” “ye ke,kalau kau nak kau kawin la dgn akak kalau laki akak mampus hahah” aku terkejut dengan keceluparan kak suri, patut pun ramai budak perempuan tak suka.Mungkin sesetengah akan geli,tapi bila dah dalam keadaan tu, aku stim plak. Tapi tak pe, muka garang tu kalau bajet melancap aku malam ni memang banyak sperma keluar.terus terang aku cakap, aku ni memang ghairah tengok baju kebaya/baju kurung kalau yang seksi.lebih2 lagi sekarang trend pompuan giler pakai kebaya dgn tight pants ketat atau lebih gila lagi kebaya nyonya dengan skirt hitam plain ketat. ,memang menimbun gambar koleksi dalam ofis tangkap curi dalam 6670 cabok aku..termasuklah gambar kak suri.

Search for aksi dating melampau:

aksi dating melampau-2aksi dating melampau-71aksi dating melampau-39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “aksi dating melampau”

  1. Hawkers make their way through the crowds or besiege drivers at stop lights offering an incredible range of goods – I see everything from cell-phone chargers and lottery tickets to sugarcane and puppy dogs for sale.